Hellig mand spiller musik  i Indien (foto: Michael Lund) Mand sørger over sin mor ved en ligbrænding i Varanasi, Indiens helligste by (foto: Michael Lund) Ung pige fra Bangladesh solgt til prostituion i Delhi (foto: Michael Lund)
         
 
English version

 

Samtlige billeder på dette site er taget af mig, og du kan se en nærmere beskrivelse af dem ved at bevæge markøren over billedet. Nedenfor finder du billeder fra nogle af mine reportageture i udlandet.

Computerkirkegården i Ghana Afrikas computer-kirkegård
Besøg på it-lossepladsen Agbogbloshie i Ghana, hvor dansk it-udstyr får unge til at hoste blod.
   

Bomber i Beirut
Onsdag den 12. juli gik Hizbollah og Israel i krig. Jeg dækkede konflikten og bomberegnen fra den libanesiske hovedstad, Beirut.

Se billedserien fra bombardementet af Beirut - klik her
   
Safari i South Luangwa
En tur i et af verdens bedste og vildeste safariområder. Safarien foregår til fods blandt løver, elefanter og flodheste.
     
Løver kæmper om kødet
En fotoserie fra en afrikansk dyrepark, hvor løverne dagligt kæmper med hinanden om det rå kød. En opvisning i muskelkraft af hanløven.

     
Krigens land
En fotoreportage fra Afghanistan, som jeg besøgte i fire uger i 2004. Et land med ar fra krigene. Men også et land med håb.
     

Livet og dødens by
Varanasi er hinduernes helligste by - fyldt med pilgrimme, munke og ritualer. Jeg mødte de hellige mænd og fulgte en ligbrænding.

     
Sex, håb og fattigdom
Bangladesh er overbefolket og fattigt, men det er også et land på vej frem. Jeg talte med sexslaver, travle it-folk og udmattede rickshaw-chauffører.

 

 
             
             
e-mail