Rickshawchauffør slapper af i solnedgangen (foto: Michael Lund) Afghanske børn undervises i halvfærdige lokaler i Kabul (foto: Michael Lund) Ung tyrefægter træner i Valencia (foto: Michael Lund)
         
 
English version

 

Arbejde / Uddannelse / Andet

Arbejde
2008 (okt.) - nu: Ansat på DR Nyheders udlandsredaktion, hvor jeg leverer indslag til Radioavisen og TV-Avisen. Har blandt andet dækket revolutionerne i Egypten, Libyen og Syrien samt klimakonferencerne i København og Mexico.

2006 (sep.) - 2008 (sep.): Ansat på Nyhedsavisens udlandsredaktion. Reportagerejser til Irak, Libanon, Thailand/Burma og andre spændende steder. Fungerede de sidste seks måneder som udlandsredaktør, indtil avisen gik konkurs.

2005 (okt.) - 2006 (sep.) Selvstændig journalist på Click Pressebureau i København. Dækkede krigen i Libanon 2006 for en række medier.

2005 (aug.-okt.): To måneders reportagetur til Zambia. Artikler til Politiken, Zapp, Ugeskrift for Læger, Dansk Presse, Udvikling og Urban

2004 (aug.) - 2005 (juli): Ansat på mediebureauet InMente i København. Medansvarlig for at etablere bureauets kontor i Aalborg. Artikler til Jyllands-Posten, Ingeniøren, Urban, hver weekend og andre medier samt redigerende journalist og jourhavende på diverse tillæg.

2004 (juli-aug.): Vikariat på JydskeVestkysten.

2004 (feb-juni): Freelance. Artikler solgt til Alt for Damerne, Berlingske Tidende M/S, Børn & Unge, Ekstra Bladet, Finans & Samfund, Horsens Folkeblad, Journalisten, KK, JydskeVestkysten, Politiken, PROSAbladet, Udvikling og Zapp.

2004 (feb-maj): Reportagetur til Afghanistan og Bangladesh.

2002-2003: Praktik på JydskeVestkysten.

2002: Medredaktør på studenterbladet RUST, der udkom i 4.500 eksemplarer i Odense med budget på 250.000 kroner. Medstifter af bladet.

Uddannelse:
2008 (jan) - nu: Arabisk på Studieskolen i København (niveau 10) samt i alt fem måneders intensivt kursus på International Language Institute og Al-Diwan i Egypten. Desuden fem ugers kursus på YIAL i Yemen i 2009 og fire uger på Qalam wa Lawh i Marokko 2010 (intermediate III).

2006 (jan.) - 2008 (jan): Mellemøststudier på Syddansk Universitet Åben Uddannelse. Giver en bred indføring i Mellemøstens kultur, religion, økonomi og historie.

2004 (jan): Færdiguddannet fra journalistuddannelsen på Syddansk Universitet Odense. Hovedopgave i fortællende journalistik til et 11-tal solgt til Ekstra Bladet.

2000: Afslutter toårig grunduddannelse i Dansk på Københavns Universitet. Skifter til journalistuddannelsen i Odense.

1998: Matematisk student fra Haslev Gymnasium.

1994-1995: High School ophold i USA.

Andet:
Ved siden af det journalistiske liv har jeg rejst over store dele af kloden, lært meget engelsk, arabisk, en del tysk, lidt fransk - og en lille smule spansk. Og arbejdet som både ISS-mand på et slagteri og som sandwichkonstruktør på Strøget. Ved siden af har jeg udviklet mine færdigheder med mit digitale spejlreflekskamera, fået tæsk på diverse squashbaner og gået til en masse rockkoncerter.

 
             
             
e-mail