Rickshawchauffør slapper af i solnedgangen (foto: Michael Lund) Afghanske børn undervises i halvfærdige lokaler i Kabul (foto: Michael Lund) Ung tyrefægter træner i Valencia (foto: Michael Lund)
         
 
English version

 

Her kan du se eksempler på baggrundsartikler trykt i forskellige medier:

Nordirak er porten til Iraks guld Porten til det sorte guld
Oliegiganterne lugter guld i Irak. Jeg besøgte det fredelige Nordirak, som kan blive en af portene til Iraks oliemilliarder. (Limited Edition)
   
Goodbye Dubai
Glem alt om ørkenbyen Dubai. De virkelige penge ligger i Abu Dhabi. Og nu vil byens sheik vise, at Golfen er andet end luksushoteller og shoppingcentre. (Limited Edition)
Dubais storebror satser stort
   
Østeuropas brands Østeuropa™
Østeuropas tur fra Karl Marx til trademarks har været svær. Men revolutionen venter lige om hjørnet. (Limited Edition)
   
Arabiske bøsser springer ud
Homoseksualitet er ulovligt i Libanon, men bøsser mødes alligevel i buske, bade og på barer. Nyhedsavisen har mødt to af landets få bøsser, der tør stå frem. (Nyhedsavisen)
   
Fattige kvinder låner penge til en mobiltelefon (foto: Michael Lund) Taletid til de fattige
I Bangladesh betaler de fattige altid banken tilbage. Hemmeligheden bag er mikrokredit og gruppepres. (Finans & Samfund)
     
Vejen væk fra mandens tæsk
Hustruvold rammer tusindvis af kvinder hvert eneste år. Læs om Bente, der blev ramt og om problemets omfang. (JydskeVestkysten)
     
Døden kommer
Tabuet omkring døden er blevet mindre. I dag tager flere danskere aktiv stilling til den sidste rejse. (JydskeVestkysten)
 
             
             
e-mail